You are here

CUBIKA Drveni Veliki Voz (35 elemenata)

AKCIJA - 15%
CUBIKA Drveni Veliki Voz (35 elemenata)
CUBIKA Drveni Veliki Voz (35 elemenata)
CUBIKA Drveni Veliki Voz (35 elemenata)
Šifra:
13319
Redovna cena:37,00 €
Cijena:31,45 €
Ušteda:5,55 € (15%)
Proizvod je neocijenjen

Sva djeca obožavaju voziće. Posebno ako neke djelove mogu da pomere, rastave ili otkače. A upravo to i jeste zabava na Cubika DRVENOM VELIKOM VOZU. On se sastoji od 35 djelova – elemenata raznih oblika, koji tek kad se sklope čine pravi vozić s lokomotivom i tri vagona.

Mališani u igri često improvizuju, stavljaju djelove na pogrešna mjesta, ali vremenom dolaze do zaključka „gdje šta stoji“ jer didaktika ove igračke učini svoje. Navede djecu da dobro razmisle i vozić prihvate kao veliku pazlu koja čeka da bude sklopljena. Usput nauče i boje.

Pored slaganja djelova, djeci je DRVENI VELIKI VOZ odličan za vožnju omiljenih igračaka i često se poklanja za dječije rođendane. Može da traje dugo i postane igračka iz djetinjstva koja se čuva zauvjek.

Preporuka je da Cubika DRVENI VELIKI VOZ za igru koriste djeca uzrasta od 18-og meseca i starija, mada bi i oni malo mlađi drugari mogli koristiti njegove djelove za pravljenje raznih maštovitih kreacija.

Kvalitetno drvo iz karpatskih šuma, fino obrađene ivice i eko boje sigurne za zdravlje, pružaju kvalitet koji služi za igru generacijama djece.

Preporučen uzrast: 
18 m +

Slični proizvodi: