You are here

CUBIKA Drveni Vozić Duga (15 elemenata)

CUBIKA Drveni Vozić Duga (15 elemenata)
CUBIKA Drveni Vozić Duga (15 elemenata)
CUBIKA Drveni Vozić Duga (15 elemenata)
Šifra:
12923
Cijena:24,00 €
Prosjek: 6 (1 glas)

Sva djeca obožavaju voziće. Posebno ako neke djelove mogu da pomere, rastave ili otkače. A upravo to i jeste zabava na Cubika DRVENOM VOZIĆU – DUGA. On se sastoji od 15 djelova – elemenata koji tek kad se sklope čine pravi vozić s lokomotivom i dva vagona.

Mališani u igri često improvizuju, stavljaju djelove na pogrešna mesta, ali vremenom dolaze do zaključka „gdje šta stoji“ jer didaktika ove igračke učini svoje. Navede djecu da dobro razmisle i vozić prihvate kao veliku pazlu koja čeka da bude sklopljena. Usput nauče i boje.

Pored slaganja djelova, djeci je DRVENI VOZIĆ – DUGA odličan za vožnju omiljenih igračaka i često se poklanja za dječije rođendane. Može da traje dugo i postane igračka iz djetinjstva koja se čuva zauvek.

Preporuka je da Cubika DRVENI VOZIĆ – DUGA za igru koriste djeca uzrasta od 18-og meseca i starija, mada bi i oni malo mlađi drugari mogli koristiti njegove djelove za pravljenje raznih maštovitih kreacija.

Kvalitetno drvo iz karpatskih šuma, fino obrađene ivice i eko boje sigurne za zdravlje, pružaju kvalitet koji služi za igru generacijama djece.

Preporučen uzrast: 
18 m +

Slični proizvodi: