You are here

ToP BRIGHT Didaktički prstenovi – Brojevi

ToP BRIGHT Didaktički prstenovi – Brojevi
ToP BRIGHT Didaktički prstenovi – Brojevi
Šifra:
6540
Cijena:20,00 €
Proizvod je neocijenjen

Za učenje prvih brojeva i upoznavanje mernih jedinica brojeva od nule do 9 – izaberite ToP BRIGHT Didaktičke prstenove – Brojevi.

Odlična za razumjevanje i lako savladavanje brojeva i brojevnog niza, ova didaktička igračka doprinosi razvoju razmišljanja, logičkog zaključivanja i misaonih procesa kod djece uopšte.

  • razvoj opažanja i zaključivanja
  • vizuelno učenje brojeva i brojevnog niza
  • upoređivanje i serijacija
  • učenje boja
  • razvoj fine motorike
  • osnovne i složenije matematičke operacije

Didaktičko sredstvo za rani intelektualni razvoj mališana – ToP BRIGHT Didaktički prstenovi – Brojevi, omogućava najbolji način usvajanja trajnog znanja iz oblasti brojevnog niza, od nule do broja devet.

Igračka upoznaje djete sa brojevima putem vizualizacije, uz pomoć jasnih boja i definisanih elemenata – prstenova – koje djete ima zadatak da pravilno rasporedi na drvenu osnovu sa štapićima. Na osnovi su ispisane cifre brojeva, tako da ih djete vizuelno povezuje sa bojom i brojem prstenova i na taj način bolje pamti i usvaja pojam o datom broju.

Stalna koordinacija „oko-ruka“ i aktivno razmišljanje koji su prisutni kod igre s didaktičkim prstenovima – razvijaju sinapse i grade trajno znanje.

Kada djete savlada pravilno raspoređivanje prstenova, imenovanje svakog broja, boje prstena i pogađanje cifre, ToP BRIGHT Didaktički prstenovi – Brojevi mogu služiti za učenje i obrazovanje skupova, jednostavnije ili složenije matematičke operacije sabiranja i oduzimanja, kao i upoređivanje grupa elemenata „manje-više“.  

Dimenzije: 
43,3 x 11,6 x 11,5 cm
Preporučen uzrast: 
24 m +

Slični proizvodi: