You are here

PINO NTC "Ne ljuti se, čovječe"

PINO NTC "Ne ljuti se, čovječe"
PINO NTC "Ne ljuti se, čovječe"
Šifra:
4p006 ntc
Cijena:29,90 €
Prosjek: 6 (1 glas)

"Ne ljuti se, čovječe" je društvena igra koja kod djece podstiče razvoj logičkog i matematičkog razmišljanja, predviđanja i zaključivanja. Poštujući pravila igre, djeca uče da kontrolišu svoja osećanja, da budu strpljiva i istrajna i da se socijalizuju.

Igranje društvenih igara pomaže razvoj moralnosti, prihvatanje društvenih pravila života, uočavanje i razumjevanje odnosa među ljudima, saradnju i takmičenje. U društvenoj igri ne dominira motorička spremnost. Ona traži drugačije kvalitete. Zato u njoj ravnopravno mogu da učestvuju i da pobjeđuju i povučena i stidljiva djeca, djeca koja ne žele da budu u centru pažnje ili djeca koja nisu motorički spretna.

Dodatna vrednost Pino - NTC igre "Ne ljuti se, čovječe" je što dijete kroz igru uči nove simbole i stiče osnovna znanja o državama i njihovim obilježjima

Preporuka za roditelje je da uvedu i nova pravila pomjeranja figurica, tako što se figurice jedan dan pomjeraju hvatanjem palcem i kažiprstom, sledeći dan palcem i srednjim prstom i tako redom do malog prsta. Na ovaj način se razvija fina motorika, značajna za razvoj ukupnih mentalnih sposobnosti djeteta.

Više o NTC sistemu učenja pročitajte u NTC brošuri  ili na sajtu www.ntcucenje.com.

 

Dimenzije: 
24 x 24 x 1,5 cm
Preporučen uzrast: 
za decu stariju od četiri godine
Uputstvo za upotrebu: 

Slični proizvodi: