You are here

Goki Igra "Pronađi put"-OUTLET

AKCIJA - 25%
Goki Igra "Pronađi put"-OUTLET
Šifra:
56944
Redovna cena:10,30 €
Cijena:7,70 €
Ušteda:2,60 € (25%)
Proizvod je neocijenjen

 OUTLET

Dvanaest različitih životinja žive u velikoj šumi i veoma retko se susreću zato što im putevi to ne dozvoljavaju. Ti treba da pomogneš životinjama da se češće sreću i da im napraviš nove staze kroz šumu.
  Ova puzzle igra „Pronađi put“ sadrži: drveni ram sa 9 puzzle delova, 20 kartica sa zadacima i knjižicu koja sadrži moguća rešenja.
  Igra je namenjena takmičenju između 2 igrača, ali je isto tako zabavna kada se igra samostalno jer stalno omogućava pronalazak novih kombinacija tj. rešenja.
  Ovo je zaista posebna puzzle igra, jer poseduje puno mogućih rešenja.
  Deca stara 4 i više godina će se odlično zabavljati igrajući ovu igru.
• Cilj igre
  Različite životinje su naslikane na ramu igre. U središtu se nalazi puzzle tabla - velika šuma kroz koju vode različiti putevi. Šuma razdvaja životinje jednu od drugih. Jedini način da se sretnu je pomoću staze.
  Ako jedna od životinja želi da sretne drugu životinju, igrač mora da joj napravi put da bi je tako odveo do nje. Međutim, drugi igrač ima isti cilj, a to je da poveže svoje životinje. Igrač koji prvi poveže svoje životinje je pobednik.
• Priprema
  Puzzle delovi iz drvenog rama se postavljaju na sto licem na gore pored zadataka okrenutih licem na dole. Igrač koji prvi počinje može biti najmlađi igrač ili se on može odrediti bacanjem kockica.
• Pravila
  Igrač koji prvi startuje, okreće jednu od dvadeset kartica. Slika pokazuje 2 para životinja čije puteve treba da spojiš. Ovo može, na primer, biti kartica na kojoj se susreću medved i zec ili lane i prase. Prvi igrač mora da napravi put od mede do zeca uzimajući puzzle deo koji će mu pomoći da to uradi. Nakon što prvi igrač postavi svoj puzzle deo na tablu, drugi igrač, takođe, uzima puzzle deo i pokušava da napravi put od laneta do praseta. Na taj način igrači naizmenično, postavljaju svoje puzzle delove sve dok jedan od igrača prvi ne spoji staze  između svojih životinja. Taj igrač je pobednik. Ako igraš samostalno igru, moraš da napraviš stazu tako da oba para životinja, koja su naslikana na otkrivenoj kartici, pronađu svoj put do druge životinje. Ovo može biti komplikovanije, jer svaki put kada postavite puzzle deo na tablu, morate voditi računa da ne blokirate put drugom paru životinja.
Zabavite se pomažući životinjama u šumi da se stalno sreću.

 

Slični proizvodi: