You are here

Uslovi kupovine

Način isporuke:

Isporuku vršimo kurirskom službom (Montenomax) na teritoriji republike Crne Gore. Radno vrijeme kurirske službe je radnim danom od 8– 16 h i subotom od 8 – 14 h samo na teritoriji Podgorice. Cijena poštarine je 4,84 eur, bez obzira na veličinu pošiljke. Za porudžbine čiji iznos je veći od 30,00 eura troškovi dostave su besplatni!

Rok isporuke:

Za sve porudžbine primljene i potvrđene radnim danima do 14 h, isporuka će se  izvršiti u naredna dva dana. Porudžbine primljene poslije 14 h obrađuju se narednog radnog dana. Porudžbine primljene vikendom obrađuju se ponedeljkom, a isporuku možete očekivati u utorak.

Reklamacija i zamjena:

U slučaju da imate bilo kakvu reklamaciju na proizvod, budite slobodni da nas kontaktirate putem mail-a ili na broj telefona: 020/651-786. Potrudićemo se da Vam što prije, a najduže u roku pd 8 dana od prijema odgovorimo na reklamaciju i iznesemo predlog za njeno rješavanje.

Kupac ima pravo da se u roku od 7 dana od dana preuzimanja robe predomisli i robu vrati prodavcu. Prodavac u ovom slučaju ima obavezu da vrati novac kupcu.
Troškove povraćaja snosi kupac.

Ukoliko artikal ima fizička oštećenja, nastala prilikom transporta ili njegove karakteristike ne odgovaraju onim koje su navedene na sajtu, možete ga vratiti. Mi ćemo Vam u roku o 15 dana poslati novi artikal ili vratiti Vaš novac. U ovom slučaju troškove povraćaja snosi dobavljač. Ukoliko procijenimo da je oštećenje nastalo zbog neadekvatnog rukovanja, nijesmo u mogućnosti da prihvatimo reklamaciju.