You are here

Lako i jednostavno

Program Thera Band je priznat od strane Američkih fizioterapeuta i oficijalni je program rehabilitacije svih zemalja EU. Thera Band set je namijenjen za prevenciju i korekciju deformiteta stopala (ravnih stopala) . Po statistici kod djece predškolskog i školskog uzrasta pod uticajem različitih faktora (nasledni faktor, gojaznost, nudobna obuća, dugo hodanje) sve češće dolazi do stvaranja različitih deformiteta lokomotornog sistema, denerativnih promjena i deformiteta stopala.

Set za ravna stopala na jednostavan i lak način omogućava prevenciju deformiteta i korekciju već postojećih. Set se sastoji iz dva stepera (dvije polulopte različitog intenziteta otpora) i valjka. Njihova unutrašnjost je ispunjena vazduhom i omogućava sistem progresivnog vježbanja uz postepeno povećanje otpora, a spoljašnja bodljikava površina pruža dodatni senzo-motorni nadražaj, jača mišiće stopala i pravilno formira svodove stopala. Set sadrži program i prikaz vježbi koje djeca na lak i jednostavan način kroz igru mogu sprovoditi.

Kroz ovaj vid fizičke aktivnosti smanjuje se agresivnost kod djece, potvrđuju eksperti.

SET ZA PREVENCIJU I TERAPIJU RAVNIH STOPALA

SET ZA PREVENCIJU I TERAPIJU RAVNIH STOPALA

LAKO I JEDNOSTAVNO do sigurnog i pravilnog koraka Vašeg djeteta. Pedijatri preporučuju – za statiku, motoriku, pravilan razvoj i balans. Priznat od udruženja Američkih fizioterapeuta (APTA) i oficijalni program svih zemalja EU. Trajne korekcije mogu da se postignu isključivo aktivnim vježbanjem.

33,90 €