You are here

Uslovi korišćenja

Opšti uslovi: 

Po prijemu porudžbine, prodajna služba će putem telefonskog poziva potvrditi porudžbinu. Nakon telefonske potvrde, stići će vam i e – mail potvrda porudžbine. Prodavac ima obavezu da poručene proizvode isporuči ispravne i u navedenom predviđenom roku. U slučaju bilo kakvih izmjena prodavac je dužan da kupca obavijesti prilikom telefonske potvrde porudžbine. Sve eventualne izmjene, osim onih po pitanju isporuke, ne odnose se na potvrđene porudžbine. 

Opis proizvoda:

Nastojimo da proizvode opišemo što je tačnije moguće. Ne garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Ukoliko proizvod koji ste kupili odstupa od podataka koji su navedeni na sajtu, možete ga vratiti u nekorišćenom stanju sa kompletnom dokumentacijom koju ste uz njega dobili, a mi ćemo vam vratiti novac.

Politika privatnosti:

Podaci kupca koji se daju prilikom registracije na sajtu www.eci-pec.me se čuvaju u maksimalnoj tajnosti. Dostupni su samo prodajnoj službi i koriste se isključivo za narudžbine.

Svaki registrovani kupac u svakom momentu ima pravo da izmijeni svoje registrovane podatke, u slučaju da se u međuvremenu promijeni neki od podataka za isporuku (adresa, broj telefona i slično).

Saglasnost i promjena uslova:

Korišćenje naših servisa podrazumijeva saglasnost korisnika sa svim navedenim na ovoj stranici. ’’Eci Pec’’ shop je u obavezi da se pridržava svega navedenog, a eventualne izmjene postojećih uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj stranici i slanja e – mail obavještenja svim registrovanim korisnicima.